Skip to main content

DOF lancerer ny inspirationsside: Vision2015.dk

| Administrator | Nyheder 2011

Dansk Orienterings-Forbund lancerer nu Vision2015.dk. Det er en side fuld af idéer og inspiration, der går hånd i hånd med forbundets ’Vision2015’.

Alle orienteringsklubber kan få inspiration og selv bidrage med indlæg til Vision2015.dk. Den er opbygget som en blog, hvor alle kan kommentere på indlæggene.

En velfungerende erfaringsudveksling mellem klubberne er vigtig. Så bidrag gerne med korte indlæg, med lange indlæg, med filer (fx pdf’er), med personlige betragtninger, med gode idéer, med gode konkrete erfaringer i klubben osv.

Fortæl meget gerne om tiltag, der har gjort eller gør en forskel for klubben – fx en seddel på opslagstavlen med synlige målsætninger, en ny organisationsstruktur, en postkasse med gode idéer til bestyrelsen, en særlig tilmeldingsprocedure, ugentlige fællesspisninger, sms-påmindelser, rekrutteringsevents i byen, et særligt hjørne på jeres hjemmeside osv.

Send jeres indlæg, filer, idéer, beskrivelser osv. til udviklingskonsulent Martin Hedal (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) – og kommenter de nuværende indlæg direkte på Vision2015.dk.

http://www.vision2015.dk