Skip to main content

ATK mærkeprøver – nu med Diplom

| Administrator | Nyheder 2011

For niveauerne ’Begynder’, til ’Kompetent løber’ i ’Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert’ er der udarbejdet et sæt mærkeprøver.

For niveauerne ’Begynder’, ’Avanceret begynder’ og ’Kompetent løber’ i ’Talentets udvikling – fra nybegynder til ekspert’ er der udarbejdet et sæt mærkeprøver, som ligger tilgængelige på http://trainer.do-f.dk/.
Mærkeprøverne kan benyttes af alle, der arbejder efter ATK-konceptet.
Mærkeprøverne kan bruges som hjælp til at afdække løbernes umiddelbare tekniske niveau!
For hver af de 3 niveauer er der bronze, sølv og guldprøver.
Mærkeprøverne kan dels bruges som inspiration i den ugentlige træning og prøverne kan tages efterhånden som et emne eller et tema er gennemgået.
Man kan også vælge at lave en ’fest’ ud af det ved at samle ungdomsafdelingen og lave en mærkeprøvedag, for at give det noget opmærksomhed og slutte af med uddeling af diplomer.

Mærkeprøverne er tænkt at være tilgængelige uden den store vejledning, ud over det, der står skrevet først i prøverne.
Skulle der være spørgsmål eller kommentarer er man velkomme til at rette henvendelse til Henrig Jørgensen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.)

Mærkeprøverne har været tilgængelige siden juli, men nu er det altså også muligt fra hjemmesiden at udskrive diplomer, som kan udleveres til løberne som bevis på bestået mærkeprøve.
I kort tekst beskriver diplomet det tekniske niveau løberen nu behersker.http://trainer.do-f.dk/