Skip to main content

Årets DM Weekend står for døren

| Administrator | Nyheder 2011

DM Stafet og Lang afholdes i den kommende weekend

I weekenden afholdes den traditionelle DM-weekend. DM-stafet arrangeres i Vrøgum Øst af OK WEST lørdag den 10. september og DM Lang af OK Gorm Jelling i Gyttegaard Plantage søndag den 11. september.

I lørdagens stafet vil det være en overraskelse, hvis Tisvilde Hegn OK lykkes med at forsvare sidste års guldmedalje. En duel mellem et stærkt førstehold fra OK Pan Århus og Faaborg OK, der dog ikke har Tue Lassen med på holdlisten, synes mere sandsynlig. I D 21 ser sidste års vinder fra Faaborg stærke ud med søstrene Klingenberg og Inge Knudsen, men Farum OK, OK Øst og OK Pan har også chancen på en god dag. Det bliver en spændende konkurrence fra Ballonparken i Vrøgum Plantage. Starten går fra kl. 11 og hovedklasserne ventes afgjort fra ca. kl. 12.45 – kl. 13.15.

Søndagens DM Lang, der samtidig er 6. afdeling af seniorernes rangliste, TRIMTEX CUP, ventes at få lave km-tider i letløbte Gyttegaard Plantage, der tidligere på året var anledning til, at o-løberne holdt vejret ved meldingen om brand i plantagen. Heldigvis blev kun et mindre område berørt og deltagerne kan se frem til et flot stævne. Stævnet afholdes fra Trøllundvej i Hejnsvig

I D 21 får sidste års mester, Zenia Heilskov Mogensen, OK Pan, ikke let ved at genvinde titlen, da Signe Søes, OK Pan og Maja Alm, OK HTF Haderslev, begge er på startlisten. Den spændende dyst mellem de to forventes afgjort omkring kl. 13.15. I H 21 er det interessant at se, om den forsvarende mester, Rasmus Djurhuus, OK Pan Århus, er kommet så meget over sin skade, at han kan være med i topstriden i en ellers meget åben herreklasse, der ventes at være afgjort ca. kl. 13.45.

Link til DM Stafet findes nedenfor. DM Lang findes på hjemmesiden
http://gorm-jelling.dk/loeb/dmlang2011/

http://www.okwest.dk/Joomla1522/index.php?option=com_content&view=article&id=136&Itemid=126