Skip to main content

Nye rekrutteringstilbud til alle klubber

| Administrator | Nyheder 2011

Nye rekrutteringsmaterialer og Vision2015-klubtilbud uddeles 10. september til DM-Stafet.

I forbindelse med DM-Stafet 10. september står udviklingskonsulent Gert Nielsen klar med en masse nyt rekrutteringsmateriale til alle klubber. Hver enkelt klub må derfor meget gerne sørge for at få følgende med hjem ved at besøge DOF’s stand ved DM-Stafet:

- 100 eksemplarer (evt. lidt færre eller flere) af ’ORIENTERING – Lær at finde vej’. Det er en ny introduktionspjece til orientering for nye medlemmer. Pjecen er oplagt at give til nye, der har prøvet orientering en gang eller to.

- 1.000 flyers om orientering og 'Find vej i Danmark'. Disse flyers kan uddeles til alle og i mange sammenhænge. Vigtigst er det, at de kommer ud at leve, så budskabet om orientering kommer bredt ud.

- 5 eksemplarer af informationsskrivelsen ’Vision2015 Klubtilbud i 2012’. Den kan eksempelvis deles ud til bestyrelsesmedlemmer i klubben. DOF’s sekretariat opfordrer til, at alle klubber læser den, og håber, at rigtig mange vil støtte op om den nationale ’Find vej i Danmark’-dag den 28. april 2012. Det vil for alvor sætte orientering på landkortet i Danmark, hvis hele orienteringsdanmark står sammen denne dag.

DOF arbejder i øvrigt videre med planerne om et inspirationskatalog på tværs af klubberne til lancering i slutningen af 2011 (Vision2015.dk) og et medie- og kommunikationskursus for alle klubber 21. januar 2012 (i forbindelse med skovkontaktseminar og A-stævnekursus).

Kontakt som altid gerne DOF’s udviklingskonsulenter Gert Nielsen og Martin Hedal med spørgsmål eller kommentarer.

http://www.findveji.dk/uploads/orientering.lafv.download.pdf