Skip to main content

Nedsæt farten med 5% og løb kontrolleret

| Administrator | Nyheder 2011

Hvor svært kan det være når formen og selvtilliden er i top

Ita Klingenberg er kvinden bag overskriften. Hun har i allerhøjeste grad fundet opskriften på succes i de Polske skove. Hun har præsteret over al forventning og kom på podiet ved dagens mellemdistance.

Som dansker var det med stor fornøjelse, at vi så de danske piger kæmpe om at ligge øverst på resultatlisten. Først kom Emma i mål med bedste tid, kort efter løb Ita i mål med en tid, der kun var 16 sekunder langsommere. Idas tid ved publikumspassagen indikerede endnu en guldmedalje, men svenske Tove Alexandersson startede sidst og var sulten efter guld. Hun passerede publikumsposten i en tid, der var 2 sekunder bedre end Idas tid, så spændingen blev fastholdt helt til det sidste.
Ida havde heldigvis en god afslutning, hvor hun virkelig kæmpede for at nå op til løberne foran. Hun blev således en sikker vinder med 31. sekunder.

Thor Nørskov, der var eneste dansker uden for A-finalerne havde et rigtig godt løb, så han er helt klar til førsteturen ved morgendagens stafet. Hans løb rakte da også til førstepladsen i B-finalen.

Alle løberne tilkendegav at skoven og orienteringen var mere interessant i dag. I starten var det dog noget blødt i bunden og det var mere kuperet end ved kvalifikationsløbet i går.

Juniorlederteamt er overmåde tilfreds - alle løbere har præsteret mindst et godt løb.

http://jot.cal.pl/jwoc2011/2/?id=results