Skip to main content

MTBO World Cup og Master VM

| Administrator | Nyheder 2011

Godt 30 danske MTBO'ere er på plads i svenske Rättvik i Dalarna for at deltage i hhv. anden runde af World Cup'en (landsholdet) og i veteran VM (for alle over 40 år).

World Cup holdet består af Erik Skovgaard Knudsen (Faaborg OK) og Lasse Brun Pedersen (FIF Hillerød) på herresiden, mens damerne repræsenteres af Rikke Kornvig (OK Pan Århus), Ann-Dorthe Lisbygd (Farum OK), Nina Hoffmann (Hærens Officersskoles IF) og Malene Telyakevych (Farum OK). Sidstnævnte deltager kun i den afsluttende stafet.

Lørdagen byder på mellemdistance i et meget stirigt område ved Leksand. Der er lagt op til et teknisk løb i et sandet område og med en vejrudsigt som lover regn. På forhånd er de største forventninger knyttet til den World Cup-førende Erik Skovgaard Knudsen og Rikke Kornvig som p.t. er 2'er hos damerne.
Det øvrige program byder på langdistance med fællesstart søndag og afsluttende mix-stafet mandag.

26 danske veteran MTBO'ere skal deltage i det 2. officielle Masters MTBO VM. I flere klasser er der forhåbninger om medaljer og topplaceringer til danskerne. I D60 er seks ud af syv tilmeldte danske, så allerede her skulle min. to medaljer være sikre. I D50 er der pæne forventninger til Tove Sonne Andersen (OK Øst Birkerød) og Bente Madsen Johnsen (Tisvilde Hegn OK). Hos mændene er de største forventninger til bl.a. Troels Bent Hansen (Allerød OK) og Jens Peter Gundorf (OK Øst Birkerød) i H50 samt Christian Strandgaard (Søllerød OK) og Keld Johnsen (Tisvilde Hegn OK) i H60.

Veteranernes program byder på tre individuelle løb med mellemdistance lørdag, langdistance søndag og afsluttende sprint på mandag.

http://www6.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=557714