Skip to main content

Testløb til EYOC og JWOC

| Administrator | Nyheder 2011

De bedste juniorer testes i den kommende weekend.

Bag de kryptiske overskrifter ovenfor gemmer sig informationen om, at holdene til junior-EM (EYOC) i Tjekkiet 23.-26. juni og juniorlandsholdet til Junior-VM (JWOC) i Polen 3.-8. juli, udtages på baggrund af testløb i den kommende weekend.

Til EYOC i Jindřichův Hradec udtages op til 8 deltagere, præliminært 4 i H 15-16 og 4 i D 15-16. Til JWOC i Gdansk i Polen udtages op til 12 deltagere, præliminært 6 herrejuniorer og 6 damejuniorer.

Testløbene består af følgende løb:
\tFredag aften den 27. maj: Sprint i Hørby skoleby i Hobro
\tLørdag den 28. maj: Langdistance i Rold Vælderskov/Rebild Bakker
\tSøndag den 29. maj: Mellemdistance i Gjern Bakker

Det er således nogle af landets mest kuperede terræner, der har været anvendt ved JWOC stafet 2010 (stafet) og WOC mellemdistance i 2006, så det bliver både teknisk og fysisk krævende at kvalificere sig til et af de to landshold. Men med de flotte resultater, vi er forvænt med fra vores juniorer, skal der nok blive leveret flotte præstationer. Hos pigerne ser Ida Bobach, Silkeborg OK og Emma Klingeberg, Faaborg OK’s pladser sikre ud, ligesom det er svært at forestille sig, at Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød, eller Andreas Hougaard Boesen, OK Roskildes, JWOC-pladser skulle være i fare. Derimod kan det blive mere åbent hvem der erobrer de øvrige pladser.

Det ved vi alt sammen mere om efter næste weekend. Mere information om løbene via linket nedenfor.

http://elite.do-f.dk/elite/arkiv/2011/JWOC_EYOC_Test_2011.asp