Skip to main content

Halvskidt dansk world cup dag

| Administrator | Nyheder 2011

Erik Skovgaard Knudsen, gårsdagens sprint vinder, blev nr. 4 på world cup mellemdistancen, mens Rikke Kornvig blev nr. 8.

Dermed er betegnelsen "en halvskidt dag" måske en anelse skæv, men der er ingen tvivl om at ambitionerne var højere.

Erik var små 2 minutter efter vinderen Anton Foliforov fra Rusland, mens Rikke var små 3 minutter efter finske Ingrid Stengaard.

Hvor sprint disicplinen i går blev kørt i meget teknisk krævende baner, hvor der hele tiden skulle balanceres mellem fart og teknik, var mellemdistancen i dag henlagt til nogle halvkedelige skovområder med åbne områder, hvor der mest af alt skulle køres stærkt. Det plejer normalt at gå meget godt for danskerne på kør-stærkt-etaper, da vi ved vi har nogle af de hurtigste ryttere, men der var dog også nogle luskede postplaceringer, som fældede vores ryttere i dag. En del rytterne klagede over et uskarpt "misleading" kort.

Juniorerne Rasmus Søgaard og Andreas Proscowsky som disse dage kører seniorklassen viste gode takter og blev nr. 20 og 25.

Der var smidt så meget skrald i skoven at der gik flokke af sigøjnere rundt og rodede efter brugbare ting, og flere stier var fyldt med store glasskår. Andreas Proschowsky led den nød at punktere, og måtte løbe det sidste stykke til mål.

I morgen afsluttes world cuppen med langdistance med fælles start kl. 9.00 for herrerne og 9.30 for damerne.

http://www.mtbo.hu/series.php/lists/indexCommon