Skip to main content

COMBINEERING støtter Ida Bobach

| Administrator | Nyheder 2011

Udover det fortsatte sponsoratet af Junior cuppen i 2011 – støtter Combineering Ida Bobach med et personligt træningsstipendie på 3000 kr. i hendes forberedelser frem mod JWOC i Polen.

Det er en fantastisk håndsrækning af få nu, hvor der bare er omtrent 3 måneder til JWOC og jeg for alvor tager fat på de sidste forberedelser frem mod JWOC, udtaler en glad ida Bobach, der naturligvis har JWOC i Polen som sæsonens alt overskyggende mål.

Begejstringen kan også spores hos Elitekoordinator og Juniorlandstræner Bjarne Hoffmann: "DOF og Combineering har haft et særdeles godt samarbejde omkring Juniorcuppen siden 2010, hvor fokus i samarbejdet har været at støtte vores unge og lovende udøvere. En udvidelse af samarbejdet i form af personlig støtte til en vores største talenter er naturligvis noget vi er begejstrede for. Udover de velfortjente skulderklap og anerkendelsen, hjælper det også med at betale de mange udgifter der er til en elitesatsning – selv for et talent som Ida".

Fra adm. direktør i Combineering, Lars V. Jørgensen lyder det: "Jeg har igennem mine mange års arbejde med eliteorienteringsløbere altid synes at det er spændende at støtte unge talentfulde løbere i deres udvikling. Der er mange unge talenter som udvikler sig rigtig flot med det vellykkede arbejde der udføres i juniorelitesystemet, og det vil vi gerne støtte. Specielt har vi valgt at støtte Ida Bobach personligt - hendes talent og resultater taler for sig selv. Combineering synes endvidere, at orienteringssporten står for en række værdier, som vi gerne vil identificere os med, så derfor er vi glade for at fortsætte samarbejdet."

Spørgsmål vedrørende aftalen kan rettes til: Bjarne Hoffmann, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil: 21475277

OM COMBINEERING
Combineering A/S er en privatejet dansk virksomhed, med mere end 20 års erfaring i nyttiggørelse af industrielle restprodukter.
Virksomheden er udspaltet af det tidligere NLM Combineering ApS i forbindelse med generationsskifte i 2006.
Combineering A/S har sit hovedkontor i Birkerød, og har kontorer i Stockholm, Hamburg og Aalborg.
Combineering har specialiseret sig i udvikling af nye løsninger for nyttiggørelse af industrielle restprodukter, men arbejder også med mere traditionel trading med restprodukter.
Combineering beskæftiger en række højtuddannede medarbejdere og har således høj faglig ekspertise indenfor kemi og miljølovgivning samt teknisk indsigt i en lang række industrisektorer.