Skip to main content

Sydsamling for det danske landshold i Portugal

| Administrator | Nyheder 2011

3 unge sjællandske debutanter

Her til morgen er alle de danske landsholdsløbere taget til Portugal på deres første udenlandssamling under den nye landstræner, Lars Lindstrøm. Udover forventninger om gode træningsforhold, både vejr- og terrænmæssigt, er samlingens fokus "volumen i den o-tekniske træning", dvs selv om der er mange konkurrenceløb kombineret med tekniske træninger, er det kun de 2 World Ranking Event-løb (WRE), der vil blive løbet i max tempo.

Turen varer 10 dage og slutter med et WRE-løb søndag 13. marts. Der er 8 løbere af sted, og fra udviklingsgruppen er det så første gang de 2 nyoprykkede Signe Klinting (FIF Hillerød) og Rasmus Thrane Hansen (Søllerød OK) er med, og for mange vil det nok være en overraskelse, at der også er blevet plads til Søren Schwartz Sørensen (FIF Hillerød). En fin gestus overfor det unge talent, der var så tæt på at kvalificere sig til Udviklingsgruppen via Junior VM sidste år og som i år ligeledes har vist rigtigt gode takter.

Det skal blive spændende at følge de 3 unge sjællandske talenter, selv om de største forventninger nok vil være til Maja Alm (OK HTF), der i hvert fald viste forrygende fysisk form sidste weekend ved at blive overlegen dansk mester i cross. Ligeledes skal det blive spændende at se hvor langt Signe Søes (OK Pan) er nået i sin genoptræning efter efterårets operation.

Det første WRE-løb finder sted på mandag 7.marts, en mellemdistance som er en del af Portugal O'Meeting (POM) 2011 og som man vil kunne læse mere om via nedenstående link.

Alle deltagerne er:

Maja Alm, OK HTF Haderslev
Signe Klinting, FIF Hillerød
Signe Søes, OK Pan

Christian Bobach, Silkeborg OK
Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK
Søren Bobach, Silkeborg OK
Søren Schwartz Sørensen, FIF Hillerød
Tue Lassen, Faaborg OK

http://www.gd4caminhos.com/eventos/pom2011/en/pom2011/event-programme/