Skip to main content

Perfekte forhold ved DM Nat 2011

| Administrator | Nyheder 2011

Atter indendørs opløb ved DM Nat

Når Helsingør Ski- og Orienteringsklub 16. april atter inviterer til danske mesterskaber i natorientering ved Gurre Sø i Nordøstsjælland, er det med garanti for godt vejr og lys på stævnepladsen. De sidste meter af opløbet og alle stævnefaciliteter findes således indendørs i Tinkerupgaards store, moderne ridehal.

Enestående velvilje
Ejerne af Tinkerupgaard, Annette og Bjarne Christensen var straks med på ideen. ”Vi har mødt enestående velvilje fra Annette og Bjarne lige fra vi præsenterede ideen for dem og vi er utroligt glade for at kunne stille så fine forhold til rådighed for deltagerne.” fortæller stævneleder Søren Østergaard.

Rutineret baneteam
Men det vigtigste er selvfølgelig banerne. Danmarks bedste H 50-er Rolf Lund sørger for den del. Og med den dobbelte verdensmester Jamie Stevenson som banekontrollant, er der lagt op til fine forhold i skoven. Og deltagerne ved DM Nat for 11 år siden vil kunne berette om, at terrænet nok er hurtigt, men at der er masser af muligheder for at tabe kostbar tid om natten.

Således venter der deltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige, så der er egentlig ikke nogen grund til at udsætte tilmeldingen og skulle nogen i omgangskredsen være interesseret i at se, hvad natorientering er for noget, får de næppe bedre mulighed end netop i år.

http://www.hsok.dk/orienteringsafdelingen/pages/arrangementsudvalget/DM%20nat%202011/Indbydelse_DM_Nat_2011.htm