Skip to main content

Trimtex og DOF indgår ny aftale

| Administrator | Nyheder 2011

Trimtex og DOF har et godt samarbejde - og en ny aftale er ny klar.

Trimtex og DOF har indgået en ny vigtig samarbejdsaftale, der befæster TRIMTEX´s position som forbundssponsor og officiel leverandør af trænings- og konkurrencetøj til det Danske Orienteringsforbunds landshold i perioden 2011-2014.

Fakta om aftalen:
-\tAftalen er 4-årig, men parterne har option på 1 års forlængelse
-\tTrimtex sponsorerer DOF med landsholdtøj og profileringstøj for hele perioden.
-\tTrimtex Cup videreføres i hele perioden og udvides i 2012-2014 med Trimtex MTB O-cup.

DOF har valgt Trimtex som samarbejdsparter, da Trimtex kan levere markedets mest funktionelle orienteringstøj af meget høj kvalitet og samtidig er innovative på det designmæssige. Trimtex lever på alle måder op til de krav vores udøvere kan kræve af deres beklædning under meget forskellige vind og vejrforhold. Derudover møder vi altid stor forståelse og imødekommenhed overfor vores ønsker om fortsat udvikling i designet og oplever en positiv interesse i forbundets mange udviklingsprojekter. Derudover har vi fundet det helt naturligt at finde en samarbejdspartner, der produktmæssigt kan levere udstyr til både Foot-O og MTB-O og som også har ambitioner om at udvikle, synliggøre og profilere vores bedste løbere ved at sponsorere Trimtex Cup for begge discipliner.

- Vi ser dansk orienteringssport som en veldig viktig samarbeidspartner i årene som kommer da orienteringssporten virkelig er på vei opp og fremover med sine unge lovende løpere. I Trimtex har vi over 30 års erfaring med å være den ledende leverandøren av orienteringsbekledning til klubber og landslag i hele verden, sier salgs og markedssjef hos Trimtex Geir Magnus Ringøen.

Trimtex har som målsetning å alltid være ledende på orienteringsbekledning i verden, og har de siste årene tatt steg på steg mot å nå nettopp dette. Blant annet var det Trimtex som først lansert de tighte orienteringstrøyene på begynnelsen av 2000-tallet. I dag er det nesten ikke en klubb som IKKE har denne trøyen. På orientering, ski, løp/ friidrett og sykkel har vi i dag over 5000 klubber, team og bedrifter rundt om i verden, som velger Trimtex som sin leverandør av teknisk teambekledning.
Danske klubber, der er interesseret i klubtøj, enten nyt eller genbestilling, eller ønsker at høre om hvilke muligheder Trimtex tilbyder inden for team-beklædning, herunder også cykeltøj, kan kontakte Andreas Sævig, der sidder klar på salgkontoret i Lillesand og er klar til at rådgive de danske klubber og fremsende designforslag.

Spørgsmål vedrørende aftalens indhold eller generelle oplysninger om Trimtex´s produkter kan ligeledes kontakte Bjarne Hoffmann, der har forhandlet aftalen med Trimtex.

Kontaktoplysninger:

Trimtex Sport:
Andreas Sævig, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.\tmobil: +47 95074019\tarb.: +47 37269109

DOF:
Bjarne Hoffmann, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.\tmobil: 21475277

http://www.trimtex.no/