Skip to main content

Spring Cup CF - et virtuelt verdensstævne!

| Administrator | Nyheder 2011

Michael Leth Jess fortæller om Spring Cups konkurrence i Catching Features

Igen i år har vi kunnet konstatere, at muligheden for at teste Spring Cup skovene på computeren, har været en overvældende og verdensomspændende succes.

Boserup Skov ved Roskilde har lagt kort til 3 virtuelle o-stævner fra lillejuleaften og indtil midten af januar: Spring Cup CF Day", "Spring Cup CF Night" og "Spring Cup CF Night Bonus".

Næsten 340 løbere prøvede kræfter med dagløbet, 300 med natløbet og 230 med bonusløbet. Blandt de mange mere eller mindre troværdige identiteter hos løberne, gemmer der sig angivelig deltagere fra 40 forskellige nationer – foruden det meste af Europa (inklusive Vatikanet), New Zealand, USA og Canada også mere ydmyge o-nationer som Brasilien, Senegal, Somalia, Pakistan, Mali og Seychellerne.

Både "Bullen", "Slowfox", "Falck’en" og "Lostinthewood" var på startlinjen, men igen i år kan det konstateres, at en række af den virkelige o-verdens talenter benytter Catching Features til at pudse formen af mellem juleferiens udskejelser ved bordet: Albin Ridefelt, Marius Thrane Ødum og Thor Nørskov har alle været flittige gæster.

Blandt de hurtigste deltagere, der huskede at opgive deres emailadresser og som kun er startet én gang i hvert løb, er de 3 vindere af fri start i Spring Cup 2011:

- Spring Cup CF Day: Janne Weckmann, Verkalahden Veikot, FIN
- Spring Cup CF Night: "Mansen", Göteborg Majorna OK, SWE
- Spring CUP CF Night Bonus: Jonas Bakken, Nydalens SK, NOR"