Skip to main content

Stærk konsulent ansat

| Administrator | Nyheder 2011

1. februar starter Martin Hedal som forbundets nye udviklingskonsulent

I efteråret 2010 ansøgte forbundet om en projektbevilling på knap tre millioner til et synligheds og rekrutteringsprojekt –DIF valgte at bevillige midlerne til projektet. Som en del af dette projekt er planen, at ansætte en udviklingskonsulent, der sammen med forbundets øvrige stab, kan skabe større rum for synlighed og rekruttering. Efter modtagelsen af over 60 ansøgninger er Martin Hedal blandt andre meget kvalificerede kandidater valgt ud.

Martin Hedal er kandidat i medievidenskab og har blandt andet arbejdsmæssige erfaringer fra Idrættens analyseinstitut og været projektleder på flere forskellige projekter – senest på udvikling af idrættens fælles web-tv-kanal for Danmarks Idræts-Forbund, Team Danmark og Danske Spil. Martin kan bidrage med et stærkt fokus på, hvordan vi kommunikere med omverdenen – dels i relation til at skabe synlighed for orientering og dels for at hjælpe klubberne med at skabe rum for rekruttering.

"Projektet rummer store muligheder for, at DOF, DIF og klubberne kan blive langt mere synlige i lokalsamfundet og kommunerne. Samtidig har projektet et spændende rekrutterings- og fastholdelsespotentiale, da DOF kombinerer synligheden med relevante udviklingsprojekter i en række klubber" siger Martin Hedal.

"Jeg søgte jobbet som udviklingskonsulent, da jeg ser projektet 'Find vej i Danmark' og DOF's 'Vision 2015' som visionære og i tråd med udviklingen i idrætten generelt. Jeg vil meget gerne bidrage til, at orientering i Danmark bliver mere rummelig og synlig."Martin Hedal skal på første arbejdsdag møde hovedbestyrelsen, der tirsdag den 1. februar afholder det første bestyrelsesmøde i 2011. På mødet vil projektets operationelle plan blive gennemgået, hvorefter projektet kan gå i gang for alvor.

I løbet af februar vil Martin kontakte de klubber der ønsker at være med i rekrutteringsprojektet i 2011.

På bredde- og udviklingsområdet har forbundet således tre dygtige medarbejdere. Udover Martin Hedal udgør holdet; Gert Nielsen (udviklingskonsulent), Anne Marie Kamilles (Find vej i …- Projektleder). Der er således gode muligheder for, at klubberne og forbundet kan udvikle sig yderligere i tråd med Vision2015.

Spørgsmål vedr. ovenstående kan rettes til:
Direktør Mads Ingvardsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.