Skip to main content

Ny landstræner i 2011.

| Administrator | Nyheder 2010

Lars Lindstrøm bliver ny landstræner i Dansk Orienterings Forbund.

1.februar tiltræder Lars Lindstrøm som landstræner efter Åke Jönsson.

Lars er 33 år og nuværende juniorlandstræner – et job han har varetaget med stor succes i fem år – et arbejde der har gjort, at han tre gange er blevet indstillet til Team Danmarks talentpris. Han vandt denne i 2009.

Tidligere har Lars arbejdet som Kraftcentertræner på Nordsjælland og klubtræner i FIF Hillerød. Således har Lars Lindstrøm samlet 8 års trænererfaring med Orientering på klub, kreds og landsholdsniveau.

Udover den praktiske trænergerning, så er Lars uddannet Diplomtræner i 2004 og har senest taget den højeste træneruddannelse i Danmark på Idrættens Træner Akademi. Det er således en særdeles kompetent og erfaren landstræner landsholdet får glæde af. En af hans kernekompetencer er, at han arbejder struktureret med udøvernes fysiske og tekniske udvikling. Dette arbejde skal han nu fortsætte i regi af seniorgrupperne.

Det er ligeledes forhåbningen, at der omkring landsholdene kan blive rekrutteret endnu flere ledere og trænere, der sammen kan arbejde med, at gøre dansk eliteorientering endnu stærkere.

Lars fremhæver, at.. "Stillingen som landstræner i Danmark er mit drømmejob, og jeg vil arbejde hårdt for at hjælpe løberne med at udleve deres drømme. Enhver løber er unik, og derfor bliver jobbet naturligvis en stor udfordring, som jeg ser frem til og glæder mig til at komme i gang med."

I løbet af januar vil der blive arbejdet på at finde en elitecentertræner til det nyetablerede elitecenter i Århus.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til
Mads Ingvardsen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 41 96 93 70.