Skip to main content

Udviklingskonsulent søges

| Administrator | Nyheder 2010

Dansk Orienterings-Forbund søger i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund en udviklingskonsulent på fuld tid.

Med udgangspunkt i det succesfulde projekt Find vej i Danmark – se www.findveji.dk - ansætter forbundet en konsulent der skal arbejde med forbundets vision ” at gøre orientering synlig og let at gå til”.

Konsulenten skal arbejde med at gøre idrætten orientering synlig i lokalområdet overfor kommuner, borgere og interessenter i øvrigt. Dels for at skabe opmærksomhed omkring orientering, men også for at hjælpe klubberne til at rekruttere flere medlemmer.

Udviklingskonsulenten skal med udgangspunkt i projektet Find vej i Danmark i samarbejde med klubberne skabe muligheder for rekruttering af nye medlemmer. Derudover vil konsulenten arbejde med at synliggøre og markedsføre orientering som idræt. I løbet af de næste par år skal udviklingskonsulenten således i samarbejde med klubberne lave rekrutteringsprojekter og bistå klubberne med markedsføringsmateriale, lokal omtale mm. Dette igennem lokale findvej-dage, hvor klubberne viser idrætten orientering frem.

Se det fulde stillingsopslag på linket herunder.

For yderligere information, kontakt:
Mads Ingvardsen, 41969370, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

http://plan.do-f.dk/log/subpages/2010_stillingsopslag_udviklingskonsulent.pdf