Skip to main content

Synlighed i Østjylland

| Administrator | Nyheder 2010

P4 Østjylland sendte direkte radio fra Naturløbet i Hørhaven

Torsdag d. 16. september stod i synlighedens tegn for orientering i Østjylland.

OK Pan og Århus 1900 arrangerede Naturløbet i samarbejde med Aktiv Rundt i Danmark. Løbet foregik i strålende sol i Hørhaven med deltagelse af knapt 300 elever fra 5. og 6. klasse fra fire lokale skoler.

P4 Østjylland sendte direkte radio fra arrangementet fra kl. 09:10 med bl.a. interview med Jesper Jæger fra Arla, der er hovedsponsor i Aktiv Rundt i Danmark.

Torsdag eftermiddag var det så Horsens OK, der stod for synligheden i Østjylland i form af "Sund idræt i byen", der første gang blev arrangeret i 2008.

Torsdagens arrangement fandt sted i Caroline Amalie Lunden, hvor 79 deltagere i alle aldre trodsede bygevejret og prøvede kræfter med den 2 km lange bane med 16 poster midt i byen.

Stemningen var meget positiv, og de fleste lovede at komme igen på næste onsdag, hvor "Sund idræt i byen" fortsætter i Bygholm Park.

Næste Naturløb afvikles i Odense i forbindelse med Aktiv Rundt i Danmarks kampagnestart mandag d. 27. september, hvor Odense Orienteringsklub arrangerer orientering for ca. 500 elever med start/mål ved Holluf Pile Skole.

http://www.aktivrundti.dk/