Skip to main content

DM-sæsonen står for døren

| Administrator | Nyheder 2010

DM Mellem lørdag og tilmeldingsstop til DM Stafet og DM Lang i morgen

Efter en sommer med fantastiske danske resultater ved Ungdoms-EM, Junior VM, MTB-O-VM og VM i Trondheim, står efterårets danske mesterskaber nu for døren.

DM Mellem afholdes på lørdag på Sukkertoppen - noget så sjældent som et jomfrueligt Silkeborg-terræn, der da også har samlet lige over 700 deltagere, hvilket er tæt på at være rekord for DM Mellem.

I damejunior er det en overraskelse, hvis Emma Klingeberg, Fåborg, kan true VM-kollegaen Ida Bobach, Silkeborg, der med tre Junior-VM guldmedaljer, O-ringensejr og flot seenior-VM debut må være storfavorit. Den tredje guldvinder, Signe Klinting, FIF, er ikke på startlisten.

I herrejunior ventes Junioverdensmester Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK, primært at få konkurrence fra Marius Thrane Ødum, OK Øst Birkerød og Søren Schwartz, FIF Hillerød.

Damesenior ventes at blive endnu et klassisk opgør mellem VM-heltene Maja Alm, OK HTF og Signe Søes, OK Pan Århus.

Herresenior tør jeg ikke spå om. Vil Tue Lassen, Fåborg OK, kunne fastholde de gode takter fra VM eller vil nogle af de ikke VM-udtagne løbere slå til. Svaret får vi på lørdag.

Husk også, at det er i morgen, fredag, der er sidste chance for at tilmelde sig til DM-stafet i Ganløse Orned og DM Lang i Søskoven ved Esrum Sø nord for Hillerød.

Endelig skal vi huske, at det er på lørdag, at udsendelsen fra VM i Norge vises kl. 19.00.

http://horsensok.dk/lob/dmmellem2010/