Skip to main content

WMOC: Carsten Jørgensen vandt også på lang -

| Administrator | Nyheder 2010

- og Allan Mogensen og Rolf Lund sikrede dansk 2. og 4. plads

World Masters Orienteering Championships - WMOC - afsluttedes i dag i Schweiz med finale på lang distance. Som ventet blev det en hård omgang med masser af sten og tung bund med en del vegetation. Carsten Jørgensen trak igen i dag det længste strå i duellen med Allan Mogensen. Carsten fik kontakt ved post 9, men Allan satte turbo på i stenene, så Carsten ikke kom helt op. Sidst på banen blev tempoet dog for højt, hvor begge bommede og til sidst kom Carsten forbi og vandt således med 2,20 minutter. Allan var på andenpladsen igen 44 sekunder foran bronzevinderen.

I H 50 leverede Rolf Lund, HSOK, en forrygende indsats i feltet af gamle verdensstjerner og erobrede en flot 4. plads 46 sekunder fra bronzen. Derudover var der ikke topplaceringer til de danske løbere. Det var tydeligt, at schweizere og vore nordiske naboer havde et gear ekstra, når det virkeligt talte.

Alle resultater er klar på arrangørernes hjemmeside - se link nedenfor.

Efter et par mindre kiks i arrangementet tidligere på ugen havde arrangører og vejrguder løftet sig til en fantastisk afslutning på WMOC. Et fantastisk naturligt stadion med flot udsigt over Jura-bjergene dannede rammen om finalen og den afsluttende præmieoverrækkelse, hvor hviledagens øsregn nu var afløst af flot solskin.

Så retter veteranerne blikket frem mod Pecs i Ungarn, hvor WMOC afholdes i sommeren 2011, mens vi andre retter blikket spændt mod Trondheim, hvor "de rigtige" verdensmesterskaber i orientering starter med kvalifikation og finale på sprint på søndag.

http://www.o-l.ch/cgi-bin/results?year=2010&event=WMOC+2010+Long+Final&lang=en