Skip to main content

O-ringen og flotte danske resultater

| Administrator | Nyheder 2010

Christian Bobach endeligt udtaget til WOC

Det meste af den danske elite deltager sammen med store dele af verdenseliten i O-ringen eller Svensk 5-dages, som i år foregår i Örebro. Efter de første 4 etaper er det især pigerne der har imponeret, både seniorer og juniorer. Signe Søes ligger sammenlagt nr 3 og Maja Alm lå efter 3.etape sammenlagt nr 6, og de har tilsammen kun haft 1 placering udenfor top 10 (nr 11), så det tyder i allerhøjeste grad på at formen er ved at være der her kort før VM. Maja har imidlertid fået lidt ondt i halsen og har efter samråd med landstræner Åke Jönsson valgt at stå over på de sidste 2 etaper. I D 20 ligger Ida Bobach samlet nr 1 næsten 5 min foran nr 2 og med én etapesejr og 2 2.pladser, og i D 18 ligger Emma Klingenberg samlet nr 5 efter en 2.plads på 4. etape.

Hos herrerne er der også flotte præstationer, da Søren Bobach har haft 3 stærke etaper som nr 6, 13 og 16, og Christian Christensen ligger samlet nr 19 efter 4 solide præstationer, og derudover har Rune Olsen haft 2 gode etaper i top 20 i det stærke felt.

Christian Bobach har været til ”eksamen” efter sin langvarige skade, og selv om han efter de først 4 etaper bestemt ikke har ydet topresultater, har landstræneren vurderet, at han er fysisk klar til VM og at det på længere sigt er vigtigt at Christian får erfaringer fra VM. Han skal kun deltage på mellemdistancen, og de 3,6 km i kvalifikationen kræver stor teknisk skarphed, som landstræneren forventer at Christian kan mønstre på dagen.

Resultater fra alle etaper kan ses via nedenstående link, hvor man også kan følge 5.etapes jagtstart.

http://www.oringenonline.com/Ola/Ajax.aspx?Language=English