Skip to main content

VM sølv til Konring

| Administrator | Nyheder 2010

En god start på MTBO VM

Med en sølvmedalje til Andreas Konring og yderligere Rasmus Søgaard og Andreas Proschowsky i top 10 blev det juniorerne som viste vejen ved VM MTBO-sprinten i Portugal i dag.

Konring kørte et flot løb, men med en forholdsvis tidlig start måtte der noget nervøs ventetid til, før placeringen kunne konfirmeres. Og så var der endda kun 12 sekunder til guldmedaljen.

Alle juniorerne har løftet niveauet betragteligt de seneste år, og de har tidligere på året vist, at de kan med fremme, så dagens indsats var absolut kronen på en flot træningsindsats.

Andreas Konring er den af de 4 juniorer, som har kørt MTBO i længst tid. De er meget jævnbyrdige og skiftes til at slå hinanden, men måske var det rutinen, som var udslagsgivende i dag?

Klassen blev vundet af Grigory Medvedev, Rusland.

Hos seniorerne har vi været meget medaljeforvænte, men i dag måtte vi "nøjes" med to podieplaceringer med Erik Skovgaard Knudsens 5. plads og Rikke Kornvigs 6. plads.

Begge var godt tilfredse med indsatsen, som dog indeholdt et par småfejl, som jo straffes prompte på en sprint.

Hos herrerne genvandt australske Adrian Jackson titlen, mens den hos damerne gik Anna Kaminska, Polen, som ikke tidligere har nået helt til tops, men dog har kørt pæne placeringer hjem.

På forhånd var der også forventninger til Lasse Brun Pedersen og Line Brun Stallknecht. Lasse var med helt fremme indtil meget sent på banen, hvor han laver 2 fejl lige efter hinanden. Den første var ærgerlig, for da han er i tvivl om postens eksakte placering, stopper han op og læser nøjagtigt, men får alligevel læst forkert placering, så han kører nedenfor en skrænt - posten ligger oppe. Line var ligeledes godt med, men måtte konstatere, at hun i skyndingen havde klippet en forkert post undervejs.

Alt i alt en fornem juniorindsats og en tilfredsstillende seniorindsats. Formen er præcis hvor den skal være. Det er de små ting, som skiller på sprinten.

http://mtbwoc2010.fpo.pt/