Skip to main content

Næsten 300 glade børn ved Skovcup finale

| Administrator | Nyheder 2010

I fantastisk sommervejr i Liseleje Plantage

Østkredsens skovcup er en løbsserie for børn og unge op til 16 år, hvor man kan deltage på egen hånd eller sammen med forældre og andre helt som man selv ønsker det. Forårets serie på 6 løb afsluttes med finale med konkurrenceklasser i aldersklasserne -10, 11-12, 13-14 og 15-16, elektronisk tidtagning med Sport Ident og masser af præmier. Udover konkurrenceklasserne kan man også deltage på de enkelte baner i åbne klasser, hvor skygning og parløb er tilladt.

Før finalen havde næsten 350 forskellige børn deltaget i Skovcup og op mod 300 af dem mødte også frem på selve finaledagen til den intime stævneplads i første klitrække i Liseleje. Særligt glædeligt er det, at op mod halvdelen af deltagerne ikke er fra klubber, men blot er tiltrukket af arrangementet og måske får lyst til senere at blive medlem af en klub.

I konkurrenceklasserne er desuden en holdkonkurrence, hvor de fem bedst placerede løbere fra hver klub tæller. Vinder af denne blev Tisvilde Hegn OK med FIF Hillerød som nummer to og Farum OK som nummer tre.

Resultaterne kommer på www.skovcup.dk og billeder fra finaleløbet kan ses via link nedenfor.

Skovcup fortsætter til efteråret, seks onsdage i august og september, første gang onsdag den 18. august fra den store P-plads i Tisvildeleje. Til den tid vil badevandstemperaturen forhåbentlig være mere behagelig end de få modige badenymfer oplevede i Liseleje.

http://picasaweb.google.com/skovcup/SkovcupFinalen2010#