Skip to main content

Priser til det danske døvelandshold.

| Administrator | Nyheder 2010

Orientering løb med to store priser i Dansk Døve-Idrætsforbund.

Følgende er uddrag af Dansk Døve-Idrætsforbunds hjemmeside.

"Årets idrætspræstation 2009 - Stafetholdet i orientering

Så at sige i elvte time blev medaljetørken i Deaflympics sammenhæng brudt med en flot 3. plads af stafetholdet i orienteringen. Medaljetørken har således varet siden 2001, da håndboldpigerne hjemtog guldet i Rom 2001.

Stafetkonkurrencen blev utroligt spændende, set med de danske øjne. Uden at vide det, sloges de danske herrer med det schweiziske hold om bronzen hele vejen, idet såvel det ukrainske som Taiwanske hold som var foran blev diskvalificeret.

Bruno Ottesen løb den første tur, og holdt schweizeren bag sig. Lars Ryberg Vikkelsø, som løb den anden tur blev overhalet af schweizeren - men Allan Thesbjerg som løb den sidste tur indhentede hurtigt schweizeren. Først kort før målet kunne Allan ryste scheizeren af og løb i målet under tordnede bifald af det danske koloni.

Årets Leder 2009 - Emil Bouvien Thorsen

Prisen gives til Emil Thorsen for hans fantastiske trænerarbejde og coaching.

Sidst i april 2009 blev Emil tilknyttet orienteringsholdet. Så på den korte tid kan man sige at Emil har gjort drengene til mænd. Og så gjorde han det taktiske mesterstykke ved at lade Bruno tage det første tur, hvad Bruno ellers normalt ikke gør. Og at han fik alle på stafetholdet til at fokusere på at løse opgaven uden fejl.

Det skal også nævnes at han fik drengene til at præstere deres bedste individuelle præstationer ved Deaflympics sammenhæng, Allan nr. 4., Bruno nr. 15. og Emil havde også finger med i Lars's gode præstation i marathon.

Prismodtagerene modtager priserne i forbindelse med repræsentantskabsmødet den 29. maj i Århus"

Emil Thorsen blev i 2008 kåret i Dansk Orienterings-forbund som årets træner.

http://www.deafsport.dk/Nyheder.aspx?id=406