Skip to main content

Nyt internationalt mesterskab til Danmark?

| Administrator | Nyheder 2010

En arbejdsgruppe skal se på mulighederne for endnu et internationalt arrangement i Danmark.

Hovedbestyrelsen besluttede på det seneste møde, at nedsætte en arbejdsgruppe, der skal se på mulighederne for at søge et fremtidigt internationalt mesterskab til Danmark.

”Emnet blev berørt i forbindelse med repræsentantskabsmødet i marts, og der er mange gode grunde til, at vi nu får set nærmere på dette, i og med at ”ordrebogen” er tom efter sommerens Junior World Orienteering Championship med Aalborg OK som arrangør. Der ligger både perspektiver omkring kompetenceudvikling, ny viden om arrangementer og profilering bag overvejelserne”, udtaler formand Helge Søgaard.

Arbejdsgruppen skal dels vurdere hvilke internationale mesterskaber der er relevante, om det skal være til fods eller på MTB-cykel, ligesom mulige terræner, arrangørklubber og andre oplevelsesaspekter indgår i arbejdet.

Gruppen består p.t. af Mette Rønning, tidl. stævneleder på Spring-Cup, Emil Thorsen, der er tilknyttet vores landsholdsarbejde, Walther Rahbek, event director på JWOC2010, Jan Eg, landstræner MTBO-landsholdet samt næstformand Kim Folmann fra Hovedbestyrelsen.

Der er plads til endnu et par stykker, så er du interesseret så send en mail til formand Helge Søgaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.