Skip to main content

WEB TV kom til DM-sprint

| Administrator | Nyheder 2010

En fantastisk arena lagde grunden til et flot DM-Sprint.

Sprintdisciplinen har vundet sit indtog i sporten. Sprintdisciplinen udviklede sig primært igennem 90’erne med den svenske legende Jörgen Mårtenson, der vandt VM i 1991 og 1995, som en af de drivende kræfter i oprettelsen af konceptet Park World Tour (PWT). PWT blev en højt estimeret konkurrence bestående af en række sprintkonkurrencer. Konkurrencen kunne samle store dele af verdenseliten og blev hurtigt meget populær.

Siden kom sprintdisciplinen på VM-programmet i 2001 – og efter nogle år med svingende retningslinier, kortnorm og længden på sprinten, så har disciplinen nu for alvor fundet sin form. Disciplinen blev blandt andet skabt for at gøre Orientering til en publikumssport – dette er kun lykkes med begrænset succes, men til gengæld er der blevet udviklet en sjov og spændende disciplin for både bredden og eliten.

På Nyborg Vold blev sprinten i weekenden præsenteret på fornemste vis. Gode baner, et godt kort, masser af deltagere og ikke mindst fremragende solskinsvejr. WEB-TV er i vækst i flere sportsgrene og til årets DM-sprint blev dette indslag produceret.
http://www.youtube.com/watch?v=w3igBiJ132E

Det lokale TV2-Fyn havde også fundet vejen til Volden og det kom der følgende indslag ud af:
http://www.tv2fyn.dk/article/227687?autoplay=1

http://www.youtube.com/watch?v=w3igBiJ132E