Skip to main content

JWOC nærmer sig - knap 10 uger igen

| Administrator | Nyheder 2010

Som dansk supporter, har du en unik mulighed for at støtte de danske juniorløbere ved at købe den officielle danske JWOC løbetrøje.

Der er i samarbejde med TRIMTEX, forbundets hovedsponsor for landsholdenes beklædning, udarbejdet en særlig JWOC 2010 trøje og JWOC buff til vores løbere - og som supporterne naturligvis skal have mulighed for at købe, så vi kan vise, hvem der er på hjemmebane.

Køb nu – salget lukker på søndag. Trøjen vil ikke blive udbudt til salg under JWOC.

Det er lykkes os, at forhandle en "sidste øjebliks bestilling" igennem hos Trimtex og derfor kan der bestilles ekstraordinært frem til søndag d. 25 april.
Bestil via: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
I emnefeltet skrives: Supporter JWOC 2010.

Der vil ligeledes være mulighed for at prøve SPEED -modellen i forbindelse med DM Sprint og DM Ultralang. Kontakt Bjarne Hoffmann på stævnepladsen.
Alternativt er det bare at bestille i den størrelse som du i forvejen har i Trimtex-extreme.

Det skal understreges, at der ikke bestilles ekstra trøjer hjem – de fremstilles kun i det omfang de bestilles. Og der vil ikke være mulighed for at købe trøjen i forbindelse med JWOC.
Alle bestillinger på "pakken" med o-trøje og buff, vil deltage i en lodtrækning om 3 sæt løbebukser og strømper, til en værdi af 500 kr., og som naturligvis matcher trøjen og buffen.

Overskuddet fra salg af disse trøjer vil gå ubeskåret til elitens forsatte udvikling af juniorerne.

Prisen for JWOC-trøjen er 375 kr. og den fremstilles kun i ’SPEED’ modellen.
Prisen for JWOC buffen 125 kr.
Samlet pris for begge dele er 450 kr.

Kort om trøjen:
JWOC-trøjen er en helt ny model, Speed TRX LZR, og er en videreudvikling af den mest efterspurgte orienteringstrøje på marked i øjeblikket: Extreme O-shirt. En højteknologisk orienteringstrøje udviklet i samarbejde med bl.a. Thierry Gueorgiou og Peter Öberg. Den komplette orienteringstrøje med figurnær pasform og en kombination af materialer som sikrer bedst mulig pasform, bevægelsesfrihed, lav vægt, fugttransport og stor slidstyrke. Udviklet af de bedste til de bedste!
Trøjen har en kort glidelås i front og er anvendelig til både konkurrence og træning i varmt vejr.