Skip to main content

Den internationale MTB-O sæson er åbnet.

| Administrator | Nyheder 2010

I årets første world-cup afdeling kørte Erik S. Knudsen sig ind på en fornem 2. plads.

Idag blev der taget hul på årets World Cup i mountainbikeorientering. Det skete med en sprintafdeling i ungarske Balatonfüred. Det danske hold var klar og leverede flere gode præstationer.

Sidste års europamester, Erik S. Knudsen, viste igen storform og kørte sig ind på en 2. plads mens Bjarke Refslund tog sig af en 8. plads.
I dameklassen kørte Rikke Kornvig sig ind på en 5. plads.

Erik S. Knudsen siger fra Ungarn: " Jeg henter en dygtig russer (Ruslan) ved post fire men laver en del små fejl hjem herfra - det gør at jeg ikke formår at udnytte min indhentning optimalt. Flere steder må og skal der køres i terrænet, hvilket gør det teknisk lidt kompliceret. Men det ser godt ud og nu skal der bare mosles på..."

Det danske MTB-O hold er verdens mest succesfulde MTB-O landshold med hele 12 internationale medaljer i 2009. Dette gjorde MTB-Orientering til den mest medaljeslugende idrætsgren under DIF - se

http://www.dif.dk/OmDIF/Forside/Idraetten%20i%20tal/medaljer.aspx

Det skal blive spændende at se om holdet igen i 2010 lever op til forventningerne - men med dagens fornemme resultat, så er der god grund til optimisme

Lørdag og søndag følges der op med mellemdistance og langdistance.

På Linket herunder kommer der formodentlig resultater.

http://www.mtbo.hu/lists/indexSpecial