Skip to main content

Forårslun væde

| Administrator | Nyheder 2010

Stille regn over Påskeløbene

Dagens etape var købt af Sydbank, der som sponsor havde lagt navn dette års 2. etape på Påskeløbene. Det er Kolding OK og OK Gorm, der sammen står bag dette års Event. Traditionen tro samler det op imod de 2.000 deltagere og har et internationalt tilsnit.

Med samme stævneplads alle tre dage, er der gjort noget ud af den service, som deltagerne bliver budt på. God plads til det hele, som vi kender det, men også plads til nye tiltag. Jeg tænker her på præsentation af Biathlon, med egen skydebane – på et ungdomstelt af de store og på nummererede pladser til klubtelte.

Men det fugtige vejr synes ikke at ville slippe dette års Påskeløb. Det er lunt, men regnen driller. O-butikkerne sælger mange regnskærme, til alle de halvblide. Dem med briller, der dugger.

Et flot stævne, der holder fast i bredden og som også indbyder dem, der kommer for at løbe stærkt. I morgen lørdag er der jagtstart. Altid en særlig oplevelse. Ikke bare for dem oppe foran.

Ja, faktisk stiger morskaben og fighterviljen, jo længer du kommer ned i rækken. – Og de halvmuntre tilråb og bemærkninger bliver ikke mindre, selvom det er nr. 27 of 29, der har noget de skal havet sat på plads indbyrdes.

Påskeløbene er noget særligt – også i år!

http://www.kok-gorm.dk/loeb/index.php?option=com_content&view=article&id=29:paskelob-2010&catid=2:indbydelseinvitation&Itemid=4