Skip to main content

U 16 Samling med stort engagement

| Administrator | Nyheder 2010

17 U 16-løbere trodsede snemængderne i Silkeborg

Som man kan læse i nyheden nedenfor, har U 16 landsholdsgruppen været samlet i denne weekend for at træne og se frem mod sæsonen, der for de bedste har EYOC i Spanien i juni som det store mål.

Den faste gruppe på 7 medlemmer var denne gang suppleret med yderligere 10 af vores største talenter i gruppen op til 16 år.

"Der var en fantastisk stemning og selvom der var lidt tungt i skoven, fik vi gennemført det tekniske program, der handlede om planlægning og forenkling af strækket" fortalte U 16 træner Michael Sørensen efter hjemkomsten søndag aften.

Deltagerne kunne yderligere få inspiration fra seniorernes ranglistevinder 2009, Christian Christensen, der var med og skygge nogle af løberne og øse ud af sine erfaringer.

Succesen ved U 16-samlingen fuldender billedet fra vinterens træningssamlinger i vores landsholdsgrupper. Der trænes hårdt over hele linjen og det bliver rigtigt spændende at følge vores bedste løbere, når sneen nu omsider ser ud til at slippe og give plads til de første konkurrencer i 2010.