Skip to main content

Veterankredsmatch - en kæmpe succes!

| Administrator | Nyheder 2010

Over 100 glade veteraner trodsede kulden og startede en tradition

Det er mange år siden, Kredsseniormatchen blev lagt i graven, men takket være Lise Oline Larsens initiativ, har den nu fået en succefuld efterfølger. Over 100 deltagere fra alle tre kredse - dog med en vis overvægt fra Østkredsen - satte hinanden stævne på en bidende kold stævneplads ved stranden i Tisvilde Hegn for at deltage i den første Veterankredsmatch nogensinde.

Under løbsleder Nina Vindegaard Grønbergs kyndige ledelse, kunne deltagerne nyde Camilla Bergmanns glimrende baner. Nina høstede senere aftenens største bifald, da hun præsenterede sit crew af posthunde og andre officials og fortalte, at det havde været en fornøjelse at arrangere for "nogle af jer, der har været med til at arrangere KUM for os."

Blandt lørdagens vindere fandt man en række tidligere landsholdsstjerner med Thomas Jensen, Charlotte Thrane og Mette Filskov i spidsen. Alle resultater kan ses på hjemmesiden, som findes via linket nederst på siden.

Og de blev behørigt fejret ved aftenens forrygende gallamiddag på Helenekilde med nyrøgede spegepølser, som stævnets altmuligmand Torkil Hansen havde tryllet frem til lejligheden. Der blev sunget og danset til ud på de små timer.

Søndag formiddag fortsatte stævnet med "Bjergkøbing Grand Prix" - et pointløb, hvor alle startede med et antal point svarende til deres alder. Måske et forvarsel om en fremtid, hvor det grå guld vil dominere overalt. Men et stort til lykke til Arne Grøndahl, der henviste Røde (billedet) til andenpladsen med to points.

Vi er en lang række deltagere, der allerede er begyndt at glæde os til næste år, hvor vi er sikre på, at traditionen fortsætter.

http://www.orientering.dk/fif/index.asp?goto=http%3A//www.orientering.dk/fif/loeb/Veterankredsmatch%25202010/%3Fcnt%3Dno