Skip to main content

Stor tilslutning til DM i banelægning

| Administrator | Nyheder 2010

Indtil nu er der 181 tilmeldte til årets første DM

Tilmeldingerne til banelægningskonkurrencen er væltet ind, hvorfor vi ikke helt har været istand til at følge med i leveringen af kort, da vi måtte genoptrykke Husby-kortet hen over julen.

Kent Lodberg beretter:

Så flyver banelægningskonkurrencen igen, og denne gang med kønsopdelt nationalt mesterskab. Det sidste sker i håb om, at flere kvinder har mod på at konkurrere og nægter at finde sig i mændenes numeriske dominans i denne prestigefyldte disciplin og konkurrence.

Vi vil også denne gang tillade os at udråbe en klubmester (m/k), hvis en klub har mindst tre deltagere, vi har bedømt. Vi opfordrer derfor klubberne til at købe og uddele et antal sæt til medlemmerne og til at ”piske en stemning op”, for BK2010 er noget, man deltager i!

Opgaven

Der skal laves en D21-bane (8-9 km) i Husby Klitplantage. Opgaven kan i princippet besvares med kuglepen og papir, men vi udleverer kortfilen, hvis du vil arbejde i CONDES. Programmet kan du downloade på Finn Arildsen’s hjemmeside: www.condes.net

Tilmelding

Send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller et brev til Dansk Orienterings Forbund, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Mærk e-mail og kuvert med ”Banelægningskonkurrencen 2010” og husk at skrive antal deltagerpakker og din adresse.

Deltagermaterialet koster 50 kr. pr. styk eller fem for 200 kr. bestilt til samme adresse.

Banerne skal være indsendt inden 1/2 2010.