Skip to main content

Låge 23: Spring Cup fejrer 20 års jubilæum i 2010

| Administrator | Nyheder 2009

Mette Steffesen, OK Øst Birkerød, fortæller

Spring Cup har de senere år fornyet sig meget og vi er stolte af at kunne invitere til et festligt 20 års jubilæum i 2010.Det velkendte løbskoncept over tre dage kombineres med nyskabende aktiviteter som f.eks. en intensiv natstafet fredag aften, nye klasseinddelinger lørdag og søndag og særlige jubilæumspriser på startafgifter og i kiosken. Er det længe siden, du har været i Gribskov, er der endvidere en god anledning til at teste teknikken frem mod DM-lang, som i 2010 som finder sted i naboterrænet Gribskov Esrum.

Desuden har vi premiere på en online Catching Features turnering hjemme i stuen i Spring Cup relevant terræn. Denne skydes i gang allerede juleaften.

Program:

24. december 2009 – 15. februar 2010: Spring Cup CF (o-løb på computeren)

Fredag den 26. marts 2010: Natsprint og natstafet i Hornbæk Plantage

Lørdag den 27. marts 2010: Klassisk i Gribskov Nord og Gribskov Mårum

Søndag den 28. marts 2010: Stafet i Gribskov MårumKlassisk lørdag er et World Ranking Event og en afdeling af de danske senior- og juniorranglister.
Løbere, som har deltaget alle årene siden vores begyndelse in 1991, er meget velkomne til at kontakte Spring Cup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Måske venter der lidt ekstra festligheder!

Find invitationen og hold øje med nyhederne på www.springcup.dk. Tilmelding via O-service inden 2. marts 2010.

Vi glæder os til at se hele Danmark i Nordsjælland i slutningen af marts. Halden har meddelt at de kommer med hele deres eliteteam.