Skip to main content

Låge 1: Veterankredsmatch Tisvilde Hegn

| Administrator | Nyheder 2009

Lise Oline, FIF Hillerød, fortæller...

Østkredsen afholder Veterankredsmatch ( K.U.M for voksne) den 16. – 17. januar 2010 for alle o-løbere, der løber i klasserne D/H35 og ældre. Løbene foregår i Tisvilde Hegn, og der er middag og fest lørdag aften i Skt. Helene centeret.
Hvad er nu det? Ja, det er en slags gammel vin på ny flaske…. en genoplivning af kredsseniormatchen, men denne gang for løbere i D/H35 og ældre. Der er fri tilmelding for alle, som er gamle nok til at deltage, og man kan deltage i løb og middag og fest som det passer én.
Skt. Helene centeret i Tisvilde kommer til at danne rammen om arrangementet, da det er her middagen og festen afholdes og mange af løberne vælger at overnatte. Løbene lørdag og søndag i Tisvilde Hegn byder på gode baner i noget af det bedste terræn på Sjælland.
Det er de unge i østkredsen som står for løbsdelen af arrangementet. Så løbsleder, banelægger og –kontrollant, start, mål og beregningsfunktioner varetages og bemandes af kredsens unge. De øvrige arrangører af veterankredsmatchen er en gruppe græsrødder fra flere forskellige klubber, som har fundet sammen om dette arrangement.

Arrangørerne håber på, at o-vennerne fra nord- og sydkredsen tager imod tilbuddet, så vi kan få en god og hyggelig weekend sammen, med gode o-løb, spændende konkurrence og alle tiders middag og fest. Håbet er, at det bliver en årligt tilbagevendende begivenhed, som på skift arrangeres af kredsene.

Lise Oline

http://www.orientering.dk/fif/loeb/Veterankredsmatch%202010