Skip to main content

Klare sejre til Claus Bloch og Signe Søes

| Administrator | Nyheder 2009

Ballerupsprinten var næstsidste afdeling af Trimtex Cup i 2009

I det teknisk krævende Egebjerg-område i Ballerups nordlige del, afholdtes årets næstsidste afdeling af Trimtex Cup, der er seniorernes rangliste.

Bronzevinderen på sprint ved VM i 2006, Claus Bloch, OK PAN Århus, viste endnu en gang sin store rutine og vandt med hele 15 sekunder, hvilket næsten er en evighed i Sprint "Jeg føler ikke jeg har løbet hurtigt, men har ikke lavet nogen fejl", var vinderens kommentar efter løbet. På en delt andenplads fandt man landsholdskollegerne Christian Nielsen, Fåborg OK og Christian Christensen, OK PAN Århus. Med andenpladsen rykker Christian Christensen op på førstepladsen i den samlede rangliste, som han vandt i 2008 og han har således særdeles gode kort på hånden før søndagens sæsonfinale ved den klassiske Jættemil.

Danmarks bedste orienteringsløber, Signe Søes, OK PAN Århus, satte tingene på plads ved at henvise stortalentet Maja Alm, OK HTF Haderslev, til andenpladsen med hele 18 sekunder. På den delte tredjeplads fandt man næste generation i dansk kvindeorientering, idet de to juniorløbere, løbsstærke Zenia Heilskov Mogensen, St. Binderup OK og juniorverdensmester Ida Bobach, Silkeborg OK, havde nøjagtigt samme tid. Maja Alm skal dog i realiteten blot gennemføre morgendagens Jættemil for at vinde den samlede Trimtex Cup, da hendes forspring stadig er markant.

Resultaterne

Herrer, 3,6 km, 14 poster
1. Claus Bloch, OK PAN Århus 14,48
2. Christian Nielsen, Fåborg OK 15,03
2. Christian Christensen, OK PAN Århus 15,03

Damer, 3,0 km, 15 poster
1. Signe Søes, OK Pan, Århus 14,47
2. Maja Alm, OK HTF, Haderslev 15,05
3. Zenia Heilskov Mogensen, St. Binderup 15,43
3. Ida Bobach, Silkeborg OK 15,43

Sæsonfinalen på både senior- og juniorranglister, langdistanceløbet Jættemilen, afholdes søndag 8. november i Hareskoven lige nord for København med start kl. 10.00 for herrer og kl. 10.30 for damer. Mødested er P-plads på Frederiksborgvej 500 m nordøst for Skovbrynet Station.

Alle resultater fra Ballerup-sprinten: se link nedenfor.

http://orientering.dk/ballerup/ballerup_sprinten.htm