Skip to main content

Spændende slutspurt i Garmin Cup

| Administrator | Nyheder 2009

Ranglisten afgøres i den kommende weekend ved to løb på Sjælland

I den kommende weekend afgøres ranglisten for 2009. Størst spænding er der i seniorernes holdkonkurrence, Garmin Cup, hvor der i både herre- og dameklassen ser ud til at blive tæt løb mellem den gamle storklub, OK Pan Århus, og udfordrerne fra FIF Hillerød.

I den individuelle seniorrangliste, Trimtex Cup, fører rutinerede Rune Olsen fra Tisvilde Hegn OK klart før de to sidste afdelinger, men det er dog ikke umuligt, at han kan blive indhentet af en af de unge løver, hvor sidst års vinder, Christian Christensen, OK Pan Århus, ligger på andenpladsen inden weekendens løb.

Hos kvinderne kan kun uheld hindre den dobbelte danske mester, Maja Alm, fra OK HTF Haderslev i at vinde Trimtex Cup. Danmarks bedste løber, Signe Søes, OK Pan Århus, er ganske vist med igen efter at have stået over ved DM, men Majas forspring er næppe til at indhente.

Lørdagens ranglisteløb er sprint i Ballerup, Stævneleder, Lars Hanghøj Petersen, lover baner med orienteringen i højsædet i det meget spændende Egebjerg-område. Prisen er, at det ikke bliver så let for tilskuere at følge konkurrencen. Det bliver det til gengæld om søndagen, hvor det traditionsrige langdistanceløb, Jættemilen, atter i år afslutter ranglisteserien. Jættemilen, der også er World Ranking Event, afvikles i år i Hareskoven og løberne passerer stævnepladsen to gange før målgang. Følg link til mere information om Jættemilen.

http://orientering.dk/ok-73/loeb/jm2009/index.htm