Skip to main content

Verdenseliten gæster det vestjyske

| Administrator | Nyheder 2009

OK West og Esbjerg tilfreds med fremmødet...

"I den kommende weekend er der flot besøg i det vestjyske. Ikke mindre end 2 verdensmestre, 3 europamestre og et utal af danske mestre samt landsholdsryttere lægger vejen forbi, for at fordele DM medaljerne i Mountainbike Orientering."

Sådan lyder det med sydvestjysk beskedenhed i indledningen til den pressemedelelse, der netop er sendt til den lokale verdenspresse.

Og det fortsætter i samme cykelspor:

"Dansk dominans
Danmark står lige nu meget stærkt internationalt i denne ret nye disciplin. Efter en årrække med mange sekundære placeringer, kom det store internationale gennembrud i 2007. ”Siden har vi taget medaljer ved alle internationale mesterskaber” fortæller Preben Schmidt, OK Esbjerg, og fortsætter: ”En succes der forpligter, og som giver stor fremgang, fordi mange bliver tiltrukket af denne helt igennem sunde kombination af fysisk fight og køligt overblik.”


Inden der mere nøktern og med sans for lidt reklame sluttes af sådan:

"Med på en kikker
Begge dage er der muligheder for at kikke på ganske gratis. Men ikke nok med det. PÅ dagen sælges der åbne baner, så alle kan få lov at prøve en MTB-O bane. Det gælder også selvom du ikke er medlem af en orienteringsklub. Eneste krav er at du har en MTB og vil underkaste dig de stramme regler, der gælder for deltagerne i MTB-O under Dansk Orienterings-Forbund."


http://www.orientering.dk/west/westløb/2009/DMMTBO/OK%20West%20MTB-O.htm