Skip to main content

Junior-VM 2010 træningslejr i Nordjylland

| Administrator | Nyheder 2009

I efterårsferien tager Junioreliten igen på træningslejr mod JWOC 2010. Også løbere udenfor Junioreliten vil få mulighed for at deltage.

I august blev den første Junior-VM træningslejr gennemført i Thy/Oksbøl, og selv om o-sæsonen såsmåt er slut, så er tiden nu kommet til den anden træningslejr frem mod Junior-VM 2010 på hjemmebane i Aalborg.

Træningslejren foregår d. 9-15/10 i Vendsyssel og løberne skal igen stifte bekendtskab med klitterræner og meget andet.

På træningslejren deltager Junioreliten, samt yderligere et antal løbere.
Er du født i 1990 eller senere, så har du nu muligheden for at deltage. Turen er fuldt egenbetalt, og er du interesseret skal du senest d. 25/9 sende en motiveret tilmelding til Talentudviklingstræner Lars Lindstrøm på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmeldingen skal indenholde en kort beskrivelse af, hvilken teknisk og fysisk udvikling du vil arbejde på i tiden frem mod Junior-VM 2010. Hvilke mål har du, og hvordan vil du nå dertil? Det er ikke meningen, at du skal aflevere en nøjagtig træningsplan, blot at du skal beskrive dine tanker.

Er du over 21 år, og har lyst til at give en hjælpende hånd med, så er du ligeledes meget velkommen til at kontakte Talentudviklingstræner Lars Lindstrøm på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi har specielt brug for hjælp til postudsætning/indsamling