Skip to main content

Sølle 10 sekunder fra OL medalje

| Administrator | Nyheder 2009

Samme sokker - samme placering.

Fra en i høj grad spændende dag i Taipei rapporterer Emil Thorsen fra Deaflympics:

Allan Thesbjerg viste idag at han hører til blandt de bedste døve o-løbere i verden. Han slog den dobbelte olympiske mester Dinges fra Rusland på dagens langdistance og var altså bare 10 sekunder fra bronzen.
Distancen blev vundet Tomas Kuzminskis fra Litauen, som vi kan huske fra VM i Danmark 2006, hvor han løb sig i begge A-finaler (Mellem og Lang). Allan blev hentet af Tomas ved andensidste posten og kommer 15 sekunder efter ham i mål. Allan skulle altså bare lige have været med Tomas i mål, så havde medaljen været der.. Men sådan er det jo, Allan sagde han havde ikke mere at give af til sidst så det bliver i stedet til en ærefuld 4. plads - samme placering som til DM Mellem for to uger siden. Faktisk havde Allan de samme sokker på til DM Mellem som i dag.

Bruno Ottesen løb i dag et rigtigt godt løb, han løb praktisk taget bomfrit og endte som nummer 15, han opfylder dermed sin målsætning om en top 15 placering.

Om to dage er det stafet, det danske hold har løbet sig stærkere og stærkere i løbet af ugen. Så forhåbningerne er større. Men vi må også se i øjnene at de andre hold er stærke, det har mange løbere der holder højt niveau. Så det bliver uden tvivl en spændende stafet på søndag. Om ikke andet så er der mange poster, 34 poster på en 3 km bane.
"Det bliver spændende!", siger Bruno Ottesen på vej hjem til hotellet.

Resultater kan ses via linket nedenfor. Der burde være en streaming af tv-produktionen et sted på hjemmesiden.

http://orienteering.2009deaflympics.org/bin/home.php