Skip to main content

EOC/JWOC MTB-O 2009

| Administrator | Nyheder 2009

Stævneleder Tage V. Andersen & Co. er klar til start.....

Når første start på sprint-distancen i Bøndernes Hegn går tirsdag d. 23. juni kl. 10:00, er det kulminationen på et par års forberedelser for mange af de involverede officials fra en lang række danske orienteringsklubber.

Primus motor i arrangementet er stævneleder Tage V. Andersen, OK Øst. Tage er kendt som en af ”ildsjælene” i dansk mtb-o.

Tage har tidligere været stævneleder for Spring Cup, og han har i forbindelse med EOC/JWOC allieret sig med en lang række kendte navne i dansk orientering til de mange krævende funktionsleder-opgaver.

Traditionen tro, arbejder en lang række sjællandske klubber sammen, når store internationale arrangementer afvikles i Øst-Danmark, og således også denne gang, hvor det godt nok er OK Øst, Birkerød, der trækker det store læs, men hvor Allerød OK, Ballerup OK, Farum OK, FIF Hillerød, Herlufsholm OK, HOI, HSOK, OK 73, OK Roskilde, OK SG, PI København, Skærmen OK, Søllerød OK, Tisvilde Hegn OK samt de jyske klubber FROS, OK Pan Århus og Silkeborg OK også bidrager til arrangementet.

Stævneleder Tage V. Andersen er således i godt selskab, og han udtaler sig fortrøstningsfuldt (direkte fra lodtrækningen af startrækkefølgen til sprinten) mht. de kommende dages arrangement i de nordsjællandske skove.

Let the show begin!

Bulletin 4 kan ses via nedensående link.

http://www.eocmtbo2009.dk/eocmtbo2009/documents/bulletin%204.pdf