Skip to main content

Ungdommens DM-sprint – Alm & Bobach hurtigst

| Administrator | Nyheder 2009

Maja Alm & Christian Bobach vinder DM sprint i Vordingborg

0-63 havde vejrguderne med sig i årets afvikling af DM på den helt korte distance. Arrangørerne havde gjort meget ud af arrangementet og de tilrejsende orienteringsløbere fik sig en flot oplevelse i de uvante omgivelser - Sprint bliver nemlig løbet i bykerner og ikke i skoven som ”rigtigt” orienteringsløb.

Hos damerne drillede unge Maja Alm endnu en gang vor superstjerne Signe Søes ved et senior DM. ”Jeg har været syg i en længere periode og har derfor ikke trænet så meget op til konkurrencen” forklarede en glad Maja Alm efter hendes guldløb. ”Den mindre træning har givet mig overskud og i dag gav jeg den virkelig gas, da det gik op for mig at jeg kunne slå Signe Søes” sagde det unge talent, der er klar til at give Signe konkurrence til stregen igen i morgen, hvor begge stiller op til DM på den Ultra lange distance i Grib Skov.

Herrekassen havde den tidligere VM bronzevinder på distancen til start. Claus Hallingdal Bloch, der løber for OK Pan Århus, måtte i dag tage til takke med en sølvmedalje. Unge Christian Bobach fra Silkeborg OK tog sit første individuelle DM guld for seniorer bare 5 sekunder foran Claus. ”Jeg har løbet et teknisk rigtigt godt sprintløb” fortalte den sympatiske midtjyde på mobilen efter løbet. Der var en del drama i herreklassen, hvor mange opsøgte og klippede en forkert post – Bobach stemplede straks den rigtige og det gav ham en fortjent sejr i dag. Blandt de upåpasselige fejlklippere var sprintspecialisten Mikkel Lund fra Faaborg OK, som havde hurtigste tid – men altså ikke de rigtige poster!


Resultater:

Dame Elite\t\t2.500 meter\t\t18. poster

1\tMaja Alm\tOK H.T.F.\t0:14:57
2\tSigne Søes\tOK Pan Århus\t0:15:06
3\tMasha Semak\tFarum OK\t0:16:15

Herre Elite\t\t3.000 meter\t\t21. poster

1\tChristian Bobach\tSilkeborg OK\t0:15:37
2\tClaus Hallingdal Bloch\tOK Pan Århus\t0:15:43
3\tRunO Olsen\tTisvilde Hegn OK\t0:16:00


Link til resultater på arrangørens hjemmeside herunder


http://dmsprint2009.dk/