Skip to main content

Sprint er supersjovt!

| Administrator | Nyheder 2009

Du kan endnu nå at tilmelde dig DM Sprint i Vordingborg den 25. april

Sprint orienteringsløb i byområder er en spændende orienteringsdisciplin, som de seneste år har haft stor fremgang. I Sprint er vindertiderne helt nede på omkring 15 minutter og konkurrencen bliver dermed meget intens og spændende. Det gælder om, at tage de rigtige vejvalg og så bare give den fuld gas!

Troels Christiansen er en af hovedkræfterne bag årets sprint, som afvikles i Vordingborg med O-63 som arrangør. Troels fortæller til hjemmesiden ”Tilmeldingsfristen til DM Sprint udløber søndag efter påske, og vi ønsker os mange løbere til Vordingborg for at løbe sprint. Sprint er ikke kun for løbere i superform, det er sjovt på alle temponiveauer, når blot du giver den alt hvad DU kan”.

O-63 har gjort meget ud af arrangementet, som bestemt bliver en oplevelse der er værd og køre efter – husk at der kun er 1 time fra København til Vordingborg ad motorvejen.

Læs meget mere via link herunder - der er både mulighed for fortræning for alle og så er der et ”sprit nyt” sprintområde – klar til at afgøre Danmarksmesterskaberne på.

Dagen efter sprinten er Ballerup OK vært for DM på den ultralange distance i dejlige Grib Skov – også værd at rejse efter.

http://www.dmsprint2009.dk