Skip to main content

Hvad sker der i ATK-projektet?

| Administrator | Nyheder 2009

Alle 12 klubber, som har søgt om at komme med i ATK-projektet ’Godt træningsmiljø for orienteringstalenter’ har nu haft besøg af Henrik Jørgensen og K. K. Terkelsen

Alle 12 klubber, som har nu haft besøg af Henrik Jørgensen og K. K. Terkelsen og en foreløbig vurdering af klubbernes løber- og trænerpotentiale er foretaget.
Den 23. marts mødes ATK-projektgruppen for at foretage en endelig og samlet vurdering af de 12 ansøgere.

Det har været en positiv besøgsrunde den centrale ATK-konsulent Henrik Jørgensen og projektleder K. K. Terkelsen har været på.
Første besøg var i Tisvilde Hegn OK den 16.januar og sidste klub, Farum OK, havde besøg af de to herrer i mandags den 9. marts.
Møderne har haft til formål, dels at få et billede af klubbernes parathed til at gå ind i et talentudviklingsprojekt - er der et tilstrækkeligt løberpotentiale og der er tilstrækkeligt lederpotentiale? og dels at sætte ord på hvad deltagelse i projektet giver af muligheder for klubben, men også hvilke krav det stiller til træningen og tænkningen omkring træning.

Der er naturligvis ikke samme potentiale i klubberne, men alle har haft stor entusiasme og alle har udtrykt stor parathed til at være med i projektet og ser en stor mulighed for ved deltagelse at give klubbens talent- og ungdomsarbejde et løft i samarbejdet med den konsulent klubberne gennem 3 år vil få tilknyttet.

Umiddelbart efter mødet i projektgruppen den 23. marts vil der tilgå alle klubber et svar og information om hvad der så videre skal ske.
Næste trin i projektet vil være, at alle der er med skal gennemgå et ATK opstartskursus. Det bliver afholdt i klubben af den regionale konsulent sammen med Henrik Jørgensen. På dette 2. møde i klubben vil det fremtidige samarbejde med konsulenterne også kunne aftales.

De 12 klubber, der har søgt, er: Tisvilde HOK, Allerød OK, Farum OK, Søllerød OK, OK Øst, Sorø OK, Fåborg OK, HTF, Gorm/Snab, Horsens OK, Silkeborg OK og Ålborg OK.
Regionale konsulenter på Sjælland er: Jamie Stevenson, Tisvilde Hegn OK, Thomas Jensen, Tisvilde Hegn OK, Søren S. Larsen, OK Øst. I Jylland/Fyn er det: Jan Scheel, OK Pan, Morten Pedersen, OK Pan, Torbjørn Gasbjerg, Silkeborg OK og Claus Bobach, Ålborg OK