Skip to main content

NORD-møde i Brøndby

| Administrator | Nyheder 2009

De nordiske nationer samles den 31/1 2009

I den kommende weekend er Dansk Orienterings-Forbund vært ved den årlige NORD-konference, som samler de 4 nordiske orienteringsforbund.
De nordiske lande har en mangeårig tradition for at arbejde sammen, udveksle erfaringer og ideer med hinanden, og at koordinere synspunkter og holdninger i forhold til vort medlemskab i det Internationale Orienterings Forbund.

Ca. 45 nøglepersoner fra Norge, Sverige, Finland og Danmark sætter således hinanden stævne lørdag formiddag i Idrættens Hus i Brøndby, hvor der udover forskellige plenummøder også arbejdes i en række Working Groups – NORD, Elite, Youth & Recreational, Map, Big o-events og Trail-O.

Konferencen varer indtil søndag over middag, men takket være juniorlandstræner Lars Lindstrøm bistået af landsholdløberen Christian Bobach, kan vi invitere deltagerne på et lille natløb lørdag aften i Brøndbyskoven. Selvom vi når langt gennem møder og drøftelser i udviklingen af vores sport, så er det altid et stort ønske fra o-løbere, at vi også kan få tid til at tage løbeskoene på undervejs i konferencen.

De danske deltagere er vores direktør Mads Ingvardsen, landstræner Åke Jönsson, breddekonsulent Gert Nielsen, kortsupervisor Flemming Nørgaard, webmaster Kell Sønnichsen, samt Vibeke Vogelius og Jens Søndergaard der begge repræsenterer Trail-O. Herudover deltager Lars Olsen, Helge Lang, Jette Kreiberg, Lisa Tantholdt, John Holm samt undertegnede på vegne af HB.


Helge Søgaard
Forbundsformand