Skip to main content

Trimtex laver lækkert o-udstyr

| Administrator | Nyheder 2009

Trimtex er forsat sponsor for de danske landshold

Talentudviklingstræner Lars Lindstrøm og elitekoordinator Bjarne Hoffmann har været på besøg hos landsholdets sponsor Trimtex i Lillesand, Norge.
Her blev drøftet nyt design på landsholdstøjet, fremadrettet markedsføring, Trimtex Cup 2009 og produktudvikling.
Besøget var meget konstruktivt og givende for begge parter og det gode samarbejde der er mellem Trimtex og DOF blev endnu engang bekræftet. Der er hos begge parter enighed om og lyst til, at skabe professionelt udstyr til fremtidens orienteringsløbere.

Besøget gav ligeledes mulighed at se på nye tekstiler der kommer på markedet i 2009. De danske landsholdsløbere kan godt begynde at glæde sig nyt design og en udvidelse af kollektionen. Lars og Bjarne fik en rundvisning på hovedkontoret og kunne bla. se at dragter til både Århus 1900 og Pan, Århus ligger klar på produktionslinien. Der bliver altså masser af nyt Trimtex tøj der skal luftes i Danmark i den kommende sæson. Trimtex er specialister i at lave flot klubtøj af høj kvalitet. Kontakt til de danske kunder er Christian Wiig Bøen, som selv er en dygtigt orienteringsløber. Du er altid velkommen til at kontakte ham for en snak om mulighederne for din klub.
Christian kan træffes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf: +47 37 269 111 eller mobil: +47 907 52 154

Link til Trimtex Sport herunder – så er der lidt lækkert udstyr at kikke på.


http://www.trimtex.no