Skip to main content

12 ansøgninger til 'Godt træningsmiljø' vurderet

| Administrator | Nyheder 2009

Ved ansøgningsfristens udløb var 12 ansøgninger modtaget. Det er positivt og endnu mere positivt, at de repræsenterer mere end 12 klubber. Ansøgningerne blev vurderet her i weekenden.

12 ansøgninger til ”Godt træningsmiljø for orienteringstalenter” .

Ved ansøgningsfristens udløb den 31.12. havde projektlederen modtaget 12 ansøgninger. Det er positivt og endnu mere positivt, at de 12 ansøgninger repræsenterer flere end 12 klubber. ’Det er positivt, og flere end forventet’, udtaler projektleder K. K. Terkelsen, og nævner, at eksempelvis OK Gorm og OK Snab har indledt et formaliseret talentudviklingssamarbejde, men at også andre klubber i deres ansøgning anfører, at de har haft følere ude til andre klubber eller har tilbudt andre klubber at være med i projektet.

Startskuddet for det 3-årige implementeringsprojekt, ”Godt træningsmiljø for orienteringstalenter” blev i øvrigt givet her i weekenden på Himmelbjergegnens Natur- og Idræts Efterskole, idet et ATK kursus for forbundets nøgletrænere blev afviklet.
Instruktører på kurset var hovedforfatterne af bogen ’Talentets Udvikling’, Mads Ingvardsen, Torbjørn Gasbjerg og Jesper Franch, så nu er forbundets bedste træner fra landstræner til TKC-træner klædt godt på til konceptet.

I forbindelse med kurset var projektets projektgruppe samlet for at vurdere de indkomne ansøgninger.
Nogle af ansøgerne er meget klar til at gå i gang med projektet, mens andre ikke helt er så langt fremme
Alle klubber vil nu få en henvendelse for få aftalt et møde, hvor Henrik Jørgensen, Central ATK-konsulent og K. K. Terkelsen sammen med den enkelte klub i en direkte dialog vil gennemgå klubbens ansøgning og drøfte forslag til opkvalificeringer før evt. aftaleindgåelse og et ’go’ i forhold til et samarbejde omkring det 3-årige DOF/Team Danmark implementeringsprojekt ’Godt træningsmiljø for orienteringstalenter’.