Skip to main content

Spring Cup 2009 – Det bliver godt

| Administrator | Nyheder 2008

Kun ca.100 dage til Spring Cup skyder orienterings sæsonen 2009 i gang

Der er spændende nyt fra FIF Hillerød Orientering, OK Øst Birkerød og OK Roskilde, som byder velkommen til det 19. internationale Spring Cup med konkurrencer i tre forskellige discipliner: Natsprint/natstafet, Klassisk og Stafet.

Endnu en gang åbner Spring Cup forårssæsonen for hele verdens orienteringselite. Alle etaper er inden for 25 km fra stævnecentret i Hillerød og der er fælles stævneplads for Klassisk og Stafet. I år er der desuden en nyhed i form af natstafet med høj intensitet – en god træning til 10-Mila i Skåne senere på foråret.

Terrænet lørdag og søndag er Tisvilde Hegn på et sprit nyt og superlækkert kort. Der er virkelig noget og glæde sig til. Det tegner til et Spring Cup, som bliver værd at rejse efter. Spring Cup har altid leveret flotte stævner af høj kvalitet og der er baner for alle aldersklasser og niveauer.

Løbet lørdag tæller til Verdensranglisten og er samtidig en afdeling af den danske junior & seniorrangliste så alle vore dygtige danske eliteløbere ventes til start.

Se meget mere via link herunder.


http://www.springcup.dk