Skip to main content

Juniortalent satte seniorlandsholdet på plads!

| Administrator | Nyheder 2008

18 års fødselsdag og fornem sejr over hele senioreliten til Rasmus Thrane Hansen, Søllerød OK

Scenen var sat på det hyggelige torv i Hillerøds centrum. Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var et imponerende godt felt til start i dagens Arbejdernes Landsbank Bysprint. Der blev løbet i byen på specialtegnet kort og med meget højt tempo. Konkurrence tiden i denne orienterings sportens nyeste disciplin er blot ca. 15 minutter.

Herreeliteklassen blev en tæt dyst mellem den etablerede landsholdsløber, Christian Nielsen fra Faaborg OK og hans 12 år yngre kollega fra juniorlandsholdet, Rasmus Thrane Hansen fra Søllerød OK. Yngste manden, der tilmed fylder 18 år i dag, viste sig at være stærkest og gav dermed sig selv en fornem fødselsdagsgave. ”Jeg har løbet i højt tempo og har kun lavet få fejl” sagde en glad Rasmus Thrane Hansen efter sejren. Christian Nielsen udtrykte respekt for Rasmus Thrane Hansens flotte tid i mål – ”det er super godt gået af Rasmus” var kommentaren fra sympatiske Christian Nielsen.

I Dameklassen vandt den lokale veteran fra FIF Hillerød, Dorte Dahl med 4.sekunder ned til stortalentet Maja Alm fra HTF Haderslev. Begge piger var tilfredse med præstationen og fortalte, at det var en af de bedste sprintbaner de længe havde løbet. Stor ros til banelæggeren – det var virkelig kræs for kendere denne dejlige dag i Hillerød.

Resultater AL-Sprinten i Hillerød:

Damer\t2.600 meter\t19 poster

1.\tDorte Dahl\t\tFIF Hillerød \t\t14:18
2.\tMaja Alm\t\tOK HTF Haderslev\t14:22
3.\tZenia Hejlskov Mogensen\tSt. Binderup OK\t14:49

Herrer\t3.100 meter\t25 poster

1. \tRasmus Thrane Hansen\tSøllerød OK\t\t15:50
2.\tChristian Nielsen\tFaaborg OK\t\t15:52
3.\tThomas Jensen\tTisvilde Hegn OK\t16:19

Alle resultater via link herunder.

I morgen søndag afsluttes sæsonen med langdistanceklassikeren ”Jættemilen” i Grib Skov
http://www.orientering.dk/fif/index.asp?goto=http%3A//www.orientering.dk/fif/loeb/sprinten/%3Fcnt%3Dno