Skip to main content

Vintertid er uddannelsestid

| Administrator | Nyheder 2008

Klubinstruktør, klubtræner eller diplomtræner ? - masser af uddannelsesmuligheder i vinteren 2008-09

Igen i år fortsætter succesen med træner 1 og træner 2 kurser i samarbejde med Himmelbjergegnens Natur og Idrætsefterskole. Træner 1 er klubinstruktøruddannelsen og indeholder blandt andet emner som: Orienteringsteknik, banelægning, pædagogik og fysiologi. Træner 2 er klubtræneruddannelsen og er en overbygning på Træner 1 uddannelsen. Træner 2 uddannelsen omfatter elementer som: Teknisk træning, fysisk træning, banelægning, coaching, introduktion til ocad og condes etc.

Kurserne udbydes over tre moduler på følgende tidspunkter: 1. modul: 28-29/11 2008, 2. modul 24/1 2009, 3. modul 17-18/4 2009.
Pris: 2000,- prisen indeholder forplejning, overnatning samt kursusmateriale.

Det er 3. år uddannelserne udbydes i samarbejde med Himmelbjergegnens Natur og Idrætsefterskole, og vi har et stærkt og rutineret underviserteam. I år kan vi præsentere en helt ny bog, ”Talentets udvikling”, som vil blive udleveret ved kursusstart på klubtræneruddannelsen.

Kurset retter sig mod alle der har interesse i træneropgaver, lederopgaver eller bare er nysgerrig for at udvikle egen viden om orienteringsløb. For træner 1 er der ingen forudsætninger for deltagelse, mens det forudsættes at man har gennemgået Træner 1 når man tilmelder sig Træner 2. Der kan dog søges dispensation, såfremt man har relevant uddannelse.

Information omrking diplomtræneruddannelsen eller tilmelding - se link herunder.

http://www.do-f.dk/dok/udd/