Skip to main content

Vil du udtages til landsholdsgruppen?

| Administrator | Nyheder 2008

Eliteløbere med ambitioner er velkomne med en tilkendegivelse

I søndags sluttede landsholdets konkurrencesæson med flotte placeringer til vores dygtige Signe Søes. Snart er også træningsåret 2008 gennemført. Tilbage er VM-træningslejren i Ungarn om 14 dage og ranglisteafslutning i Nordsjælland den 8 & 9. november. Turen til Ungarn markerer starten på et nyt fokus, VM 2009 i Ungarn. For nogle ligger fokus måske endnu længere ude i fremtiden, f.eks. VM 2010 i Norge, eller VM 2012 i Schweiz.

Når en sæson går på hæld, betyder det også at ting kan ændre sig. Der arbejdes lige nu intensivt på at skabe de bedste muligheder for at landsholdet
kan lykkes med topresultater i fremtiden. Hvad dette arbejde præcist munder ud i, det ved vi ikke endnu, men ting kommer der til at ske. Fra landsholdsledelsens side er målet klart, vi vil hjælpe vore atleter på bedst mulige vis.

Hvis du har en ambition om at deltage i landsholdsaktiviteterne i 2009, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi har udarbejdet et interesseskema, som skal udfyldes for at komme i betragtning til en plads i en af elitegrupperne. Skemaet er ment som et udgangspunkt for en dialog løbere og trænere i mellem, men er samtidig også en forudsætning for at være på landsholdene i 2009. Skemaet vil blive behandlet fortroligt.

Afleveringsfristen er mandag d. 20/10 2008 pr. brev eller e-mail til Åke Jönsson eller Lars Lindstrøm. Du får skemaet ved at ringe eller sende en mail til Lars Lindstrøm. Telefon 41 96 93 73 mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

De endelige landshold for 2009 vil blive offentliggjort på DOFs hjemmeside d. 1/11 2008, men inden da vil interesserede løbere blive informeret personligt.