Motionsseminar
Dansk Atletik Forbund indbyder os til deres: Motionsseminar den 14.-15. november 2008 i Idrættens Hus, Brøndby
Det skriver til os:
Dansk Atletik Forbund afholder for 3. år i træk et Motionsseminar.
Målgruppen er atleter, motionister, trænere og ledere – og særlig motionsløbere.
Måske arrangementet kan have interesse i orienteringsregi? Vi håber at se også nogle orienteringsløbere til DAF Motionsseminar 2008 den 14.-15. nov. i Idrættens Hus, Brøndby.
Vi har vedhæftet en liste med kort præsenattion af de forskellige oplægsholdere ved Motionsseminaret og det parallelle Atletikseminar.
Christian Neergaard\t
Fysioterapeut og Master i Idræt og Velfærd. Underviser ved Fysioterapeutuddannelsen i Kbh. Forfatter til Gyldendals Løbebog, skribent for I Form og Aktiv Træning, og tidligere fast motionsskribent for Politiken. Specialiseret i løberelaterede sportsskader og løbestilsanalyser. Fysioterapeut for Københavns Universitets Idrætsforening.
Gry McNeely Giviens\t
Professionel personlig træner siden ’88. Certificeret træner ved International Sports Science Association. Speciale i anatomi og fysiologi ved Seattle Pacific University. Tidligere træner ved reserven i U.S. Marines. DM i 1500m. Uddannet sportsmassør.
Jesper Løvind Andersen\t
Laboratorieleder ved Institut for Idrætsmedicin, Bispebjerg Hospital. Cand. Scient. i Biologi & Idræt. PhD. Artikelforfatter til internationale videnskabelige tidsskrifter. Danske artikler og foredrag om træning og fysiologi. Tidligere landsholdstræner i DAF i sprint/hæk og sprint. Har arbejdet med eliteatleter i Atletik, fodbold, håndbold, kajak.
Knud Andersen\t
Elitecentertræner i spydkast i DAF og mangeårig disciplintræner på forbundssamlinger. Har arbejdet med nogle af de bedste danske spydkastere i både forbunds- og klubregi; heriblandt OL-deltagerne Christina Scherwin og Jette Ø. Jeppesen. Personlig træner for bl.a. landsholdskasterne Lars Møller Laursen og Jane Lindved.
”Kvinder på toppen”
Lene Kathrine Duus, Heidi Jensen, Maj Grevy, Susanne Hedeager og Nina Nielsen udgør DAF arbejdsgruppen i DIFs projekt ”Kvinder på toppen”. Oplæg og debat.
Mads Bangsø\t
2 x dansk mester på 200m, landsholdsdeltagelse og deltagelse ved Universiaden i bagagen. Cand. Scient. i Human Fysiologi ved Institut for Idræt, med speciale i aerob og anaerob træning. Træner for projekt 4x400, hvis formål er at fremme lang-sprinten i DK.
Martin Kreutzer\t
Ernæringskonsulent ved Institut for Human Ernæring. Fast skribent for I Form og Aktiv Træning. Forfatter til Løberens Nye Håndbog og Politikens Bog om Kost og Sundhed. Kostvejleder for talrige atleter og ernæringsansvarlig ved Running26. Læs mere på www.martinkreutzer.dk.
Rasmus Henning\t
Triathlet siden ’98 og i dag i verdenseliten. Har med stor succes prøvet kræfter med både kort- og langdistance. Har opnået en række fornemme resultater; EM ’04, 7. plads ved OL i Athen, 4 World Cup sejre og nylig en 8. plads ved OL i Beijing.
Richard Hjortebjerg
Fra motionist i Sparta i ’76, til divisionshold på 800+1500 m. og senere klubformand. Startede i ’80 (med Heinrich Duholm) Copenhagen Maraton. Med Anne-Mette Aagaards ved EM og VM på maratondistancen. Trænet motions- og elitetræning; bl.a. træner for Dennis Jensen, Steen Walther og Keld Dissing (2,21 på maraton).
Søren Munch
Journalist. Startede som 16-årig i SAK 77, senere mellem/langdistance-løber på eliteplan fra ’81-’90. M/L træner fra ’81-’95 og siden formand. Siden ’01 allround ungdomstræner i SAK 77 og i dag desuden bestyrelsesmedlem.
Thomas Kristiansson
Træner i IFK Helsingborg siden ’70erne, primært i hæk og sprint. Også træner i FIF Hillerød. Forelæser i Svenska Friidrottsförbundet om bl.a. træningslære for juniorer.
Wilson Kipketer\t
Indehaver af verdensrekorden på 800m udendørs og indendørs, 1000m indendørs, samt kåret til verdens bedste idrætsudøver på tværs af alle sportsgrene i ’97. 18 år i dansk atletik, kombineret med hans kenyanske rødder og et succesrigt samarbejde med træner Slawomir Nowak, har givet Wilson Kipketer et unikt indblik i international atletikarbejde.
Se indbydelsen via link. En oplagt mulighed for at få opdateret din viden.
Måske din klub vil betale for din deltagelse, ophold og rejse. Det kunne være en god investering fra klubbens side....
http://www.dansk-atletik.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=6426&Itemid=687&ed=33